Anonieme verkoop

Sommige panden vragen om meer discretie. Als de methodiek van Stille Verkoop niet toereikend is, kun je er voor kiezen om Anonieme Verkoop in te zetten. Je woning verschijnt dan na publicatie niet op de website. Nergens. Via de WordPress omgeving kun jij zelf aangeven wie er bij mag, door een unieke link te genereren met een beperkte geldigheid. Zo kun je deze link vertrouwelijk naar klanten sturen en weet je zeker dat ze even de tijd hebben om de woning rustig te bekijken.

Alleen op uitnodiging

Daarna verloopt de link en moeten ze, als ze interesse hebben of de woning nog langer willen bekijken, contact zoeken met jou als makelaar. Standaard verloopt een link na 7 dagen, maar een aangepast tijdsbestek kan natuurlijk ook.

Anoniem

Slimme bezoekers die de URL zelf proberen samen te stellen krijgen geen toegang, daar hebben we rekening mee gehouden. Anoniem is dus echt anoniem. Zo heb jij de regie over wie er bij (privacy)gevoelige objecten kan en voor hoe lang.

meer over...

Het is een mooie dag om iets op te bouwen

wat ze zeggen over mikoti

“Wat ik voor ogen had was innovatief en dat durft niet elke bouwer aan. Gelukkig waren zij niet vies van een uitdaging."

Dennis Cos, Hier Makelaars Lees het verhaal