Hier Makelaars

Dennis Cos van HIER Makelaars: “MiKoti heeft wat ik in mijn hoofd had, een vorm gegeven op het scherm.”

Een online avontuur

“Ik had er al best een zoektocht opzitten voordat ik bij MiKoti terecht kwam. Wat ik voor ogen had was innovatief en dat durft niet elke bouwer aan. Gelukkig waren zij niet vies van een uitdaging.”

Een nieuwe generatie kopers bedienen

“De huidige generatie kopers waardeert een makelaar die het proces van bieden zo transparant en efficiënt mogelijk maakt. Mensen hebben geen zin om te mailen, of om zes keer te bellen met een makelaar. Zeker niet voor informatie die ze weer vergeten zijn, tegen de tijd dat ze het thuis gaan bespreken.

Dankzij de website die MiKoti voor ons heeft ontwikkeld, vindt alles nu online plaats. De koper kan online in alle rust de stukken inzien en besluiten of hij wil bieden. Als het dan zover is, dient hij in twee tellen online het bod bij ons in en de verkopende partij heeft inzicht in alle biedingen die binnenkomen. Men kan 7 dagen per week en 24 uur per dag bij ons terecht dankzij dit systeem.”

Denken in mogelijkheden

“Als je echt iets nieuws wil ontwikkelen, zijn er veel partijen die vooral de moeilijkheden zien. Ik geef toe, de wensen van een digibeet zijn soms ronduit onmogelijk. Wat we hebben gewaardeerd in de samenwerking met MiKoti is dat ze in mogelijkheden denken. De eerste reactie is altijd ‘we gaan het proberen’. MiKoti beweegt mee en dat brengt de vaart in een proces.”

"Wat ik voor ogen had was innovatief en dat durft niet elke bouwer aan. Gelukkig waren zij niet vies van een uitdaging."

Dennis Cos, Hier Makelaars

Hier Makelaars

Hier Makelaars uit Nieuw-vennep bestaat uit een enthousiast en gedreven team van vijf personen en is werkzaam in de regio Haarlemmermeer, Nieuw-vennep, Hoofddorp.

Met behulp van het MiKoti platform realiseerden we een nieuwe website voor Hier Makelaars. Ook heeft MiKoti het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl ontworpen. Vanuit deze huisstijl is ook een nieuwe visueel stijl/thema voor de website ontwikkeld. Om ook het kantoor de juiste uitstraling te gegeven, ontwierpen we o.a. de raamstickers, lichtbak, muismat en sfeerposters. Ook het drukwerk hebben we gemaakt. Denk daarbij aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, bedankkaartjes, inpakpapier, aankondiging ‘open huis’ poster’s, ‘te koop’ en ‘verkocht’ borden, spandoeken, een verkocht sticker, insteekmap en ‘recent verkocht’ flyers. Om ook de brochures van de woningen goed aan te laten sluiten op de visuele stijl en kwaliteit van website hebben een template met verschillende type pagina’s ontworpen die verwerkt zijn in de PDF-software van Yisual.

Voor de website van Hier Makelaars implementeerden we de volgende functies; Realworks feed met woningaanbod, verrijking in WordPress CMS van woning en nieuwbouw, buurtinformatie met CBS data, woonstijlen, blog, uitgebreide medewerkers pagina’s, pagina’s maken en beheren, formulieren maken en beheren, uitgebreide vestiging pagina’s, beoordelingen en quotes (Funda, handmatig in WordPress cms),  mijn omgeving voor bezoekers, nieuwbrief aanmelding via MailChimp.

Hier Makelaars is ook de eerste makelaar die gebruikt maakt van de Online bieden module. Hiermee kan de bezoeker (particulier of makelaar namens klant) van de website in 2 stappen online een bod uitbrengen op de woning. Naast het bod kan de bieder ook zijn voorwaarden vastleggen. Voor de veiligheid moet de bieder zich registeren en zijn/haar email adres verifiëren.

www.hiermakelaars.nl

 

zij werken al met mikoti
Bekijk de voorbeelden

Het is een mooie dag om iets op te bouwen