Puur Makelaars

Gezien worden!

Frederik W. baron van Till, partner bij Puur Makelaars: “Wat ons aanvankelijk aantrok in MiKoti was het design. Ze hebben de site meer smoel gegeven en dat heeft er ook voor gezorgd dat we direct meer zichtbaar werden in de markt.”

Balans tussen design en functionaliteit

“Wij hadden zelf al een helder beeld van wat we qua technologie in de website wilden onderbrengen. Design en functionaliteit gaan niet altijd hand in hand dus we hebben ook wel gebotst, MiKoti is echt een sparringpartner geweest. Samen hebben we uiteindelijk in kaart gebracht waar we wilden dat de klant op de knop zou drukken. De wensen zijn omgezet in code en die knoppen zijn mooi vormgegeven.”

Rust en ruimte, ook online

“De flow op de site is nu veel beter dan hij was. De nieuwe omgeving straalt rust uit en legt de nadruk waar die belangrijk is: ons huizenaanbod. Veel partijen zijn geneigd te veel te willen zeggen in zo’n online omgeving, dan streef je het doel voorbij. Uiteindelijk staat die klant centraal, die moet optimaal bediend worden in de zoektocht naar een woning.”

“Alles wordt gemeten!”

“Wij kunnen nu alles meten: wie zoekt welke woningen, wie slaat welke items op, wie deelt welk huis. Dus we hebben een duidelijk beeld van hoe onze klant zich online gedraagt. We zijn nog niet zo lang live met de nieuwe website, maar de conversie is al gestegen – en dat in januari, een rustige maand voor onze industrie. Volgens mij kun je dan concluderen dat de nieuwe omgeving het de klant gemakkelijker maakt.”

"Ze hebben de site meer smoel gegeven en dat heeft er ook voor gezorgd dat we direct meer zichtbaar werden in de markt."

Frederik van Till, Puur Makelaars

Puur Makelaars

Puur Makelaars is een makelaarskantoor met vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal en Heemstede. Het kantoor is zeer succesvol, wat voor een groot deel is te danken aan de innovatieve online aanpak.

MiKoti (voorheen Noon Design) werkt al een aantal jaren voor Puur Makelaars en heeft ook de nieuwste versie van de website gerealiseerd inclusief, concept, design en development. De website moet naast de beste online beleving bieden aan woningzoekers en woningkopers ook goed uitsluiten bij het bedrijf/merk dat Puur Makelaars is. Voor de nieuwe minimalistische stijl hebben we een nieuw kleurenpalet ontwikkeld en is ook het logo voorzien van een nieuwe kleur.

Tijdens de bouw is extreem veel aandacht besteed aan de vindbaarheid door zoekmachines. Dit is deels geoptimaliseerd in de techniek en deels qua invoermogelijkheden in het CMS. Ook qua performance is veel aandacht gegeven aan de techniek. Extra’s de wie voor Puur Makelaars hebben ontwikkeld zijn bijvoorbeeld; een makelaars dashboard om goed inzicht te krijgen van de activiteiten die per woning plaatsvinden, de mogelijkheid om prospects in te voeren en de woonstijlen.

www.puurmakelaars.nl

 

zij werken al met mikoti
Bekijk de voorbeelden

Het is een mooie dag om iets op te bouwen