Is de website mobile responsive?

Ja, een MiKoti makelaars website is mobile responsive.

Alle devices

Maar mobile first is niet genoeg. Wij vinden dat bezoekers van de website op alle schermen en divices dezelfde gebruikerservaring verdienen. We willen ook dat alle functies op alle schermen werken. Soms voegen we iets toe dat alleen relevant is voor een bepaald apparaat, zoals de zoek aanbod op mijn locatie. Dat is handig als je met je mobiel ergens staat en je wilt even kijken wat het aanbod is in de directe omgeving. Wordt ook veel gebruikt door de makelaars zelf.