Welke browsers worden ondersteund?

Op alle MiKoti makelaars websites zit een automatische check die kijkt met welke browser (soort en versienummer) de bezoeker de website aan het bekijken is. Als dit een browser of een browser versie is die het systeem niet meer ondersteund, dan zal er automatisch een melding verschijnen dat de browser niet een optimale gebruikers ervaring zal geven. Een link naar een andere browser of naar de update van de browser zal ook in de melding staan. De bezoeker kan de melding wegklikken en doorgaan met het gebruiken van de website. De makelaars websites werken op heel veel combinaties van browsers en besturingssystemen. Hoe nieuwer je besturingssysteem of browser, hoe beter en veiliger je onze website kunt bekijken en gebruiken.

Met welke browsers werkt een makelaars website optimaal?

• Microsoft Edge 14 t/m 15
  • Firefox 40 t/m 50
  • Safari 8.0 t/m 10.0
  • Chrome 50 t/m 60
  • iOS Safari 8.0 t/m 11,0

Op MiKoti platform release 1.8 – datum 10-01-2018