Google tag manager

Als je ├ęcht werk maakt van meten, optimaliseren en gebruikersbeleving maak je waarschijnlijk gebruik van verschillende tools. Google Analytics, HotJar of misschien andere software. Deze software vereist vaak de installatie van snippets, code en uitgebreide configuratie. Omdat je niet elke keer met je webbouwer wil bellen om deze codes te installeren ondersteunen we, out of the box, de Google Tag Manager.

Tracking software

Een stukje code van Google om het installeren, beheren en configureren van (tracking)software gemakkelijk te regelen via een online omgeving. Inloggen, toevoegen, configureren, klik, klaar.

Online marketing

Weet je zelf niks van de Google Tag Manager, maar heb je en bureau dat alles keurig voor je regelt? Dan regelen wij de installatie met hun. Hoef jij er niet naar om te kijken en sluit alles naadloos op elkaar aan. Wil je wel zelf aan de gang? Dan bieden we je advies en begeleiding.

Key-word analyse

Wil je nog meer inzicht of je makelaarskantoor goed gevonden wordt op bepaalde onderwerpen. Lees hier meer over de mogelijkheden van SEO optimalisatie.

Kom je er niet uit, dan bieden we ondersteuning waar nodig.

 

lees meer over...
SEO