Online marketing

Online marketing voor makelaars

Online marketing is een breed begrip. MiKoti ziet online marketing als een verzamelnaam voor alle digitaal tools, producten, diensten die beschikbaar zijn waarmee de doelstellingen en ambities van het bedrijf dichterbij gebracht kunnen worden. Door onze ervaring met online marketing, design en development, kunnen wij je helpen de juiste middelen in te zetten voor jouw makelaarskantoor. Dat betekend niet dat we alles zelf zullen doen, soms is het beter om een externe specialist in te schakelen. Samen brengen we de doelstellingen en de doelgroepen in kaart. Vervolgens kiezen we de juiste digitale middelen. Daar waar mogelijk doen we eerst een 0 meting zodat de gekozen aanpak 100% meetbaar is. MiKoti kan makelaars helpen met de volgende online marketing diensten:

Online adverteren voor makelaars

Direct meer bezoekers naar uw website nodig? Adverteren via Google Adwords, Facebook As, Bing Ads. Met onze creativiteit creën we effectieve campagnes.
Lees hier meer over advertising

Content marketing voor makelaars

Met relevante en hoogwaardige content wordt je merk en makelaarskantoor interessant en relevant. Dit heeft een positief effect op de waardering van zowel de doelgroep als de Google ranking. Met een makelaars website van MiKoti zijn er veel mogelijkheden om unieke content toe te voegen aan de website. Of het nu gaat om een interview, een event met een inschrijfformulier of een video, wij kunnen u helpen om de technische mogelijkheden van de website volledig te benutten.

Social media marketing voor makelaars

Social media is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. De scheiding tussen zakelijk en privé  is op social media kleiner, de manier waarop makelaars zich op social media presenteren is daardoor ook anders. Persoonlijker, minder zakelijk, meer gericht om mensen aan je merk te binden dan te verkopen. Nog steeds zijn er makelaars die geen gebruik maken van social media of op een verkeerde manier. Met jullie input onze creativiteit creën we samen copy, foto’s, graphics of video’s om de doelstellingen te halen.