Contact mogelijkheden

Kopen, verkopen. Het begint allemaal bij een contactmoment. Met het MiKoti systeem is het voor gebruikers bijzonder laagdrempelig en makkelijk om contact met jou, als makelaar of makelaarskantoor, op te nemen. Op strategische plekken hebben we goed-zichtbare contact knoppen en formulieren ingebouwd.

Contact met geïnteresseerde bezoeker

Zo hebben we een speciale actie- en contactbalk of blok bij woningen, BOG aanbod en nieuwbouw(projecten). Hierin wordt de verkopende makelaar prominent getoond, naast een in het oog springende contact-knop. Met een simpel formulier is het vervolgens voor de geïnteresseerde bezoeker mogelijk hun vraag te stellen of wens kenbaar te maken. Jij ontvangt dit binnen enkele minuten direct in je e-mail. Naast formulieren bieden we je nog meer mogelijkheden om snel contact te krijgen met je klanten. Zo kun je je bedrijfstelefoonnummers invoeren, links naar je sociale kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter en is het mogelijk ‘WhatsApp’ contact in te schakelen.

WhatsApp

Wanneer je een speciaal WhatsApp telefoonnummer invoert in het MiKoti CMS zullen bij alle contactformulieren ook speciale ‘WhatsApp’-knoppen getoond worden. Lees meer over Whatsapp op de website.

Facebook Messenger

Wanneer je het speciaal Facebook Messenger contactlink invoert in het MiKoti CMS zullen bij alle contactformulieren ook speciale ‘Messenger’-knoppen getoond worden. Hiermee opent een nieuw venster waarin de gebruikers direct een chat kunnen starten met jouw kantoor. Lees meer over Facebook Messenger op de website.

Email nieuwsbrief

Wil je het contact met bestaande relaties ‘warm’ houden? Wil je laten zien dat je leuke, relevante en lokale kennis en informatie hebt. Dan is een email nieuwsbrief iets voor jouw. Standaard werken we met MailChimp omdat het een uitgebreid platform is dat door heel veel bedrijven wordt gebruikt. Met de MailChimp API sturen we de gegevens automatisch (na bevestiging van de inschrijver) door naar de juiste lijst binnen MailChimp. De andere mogelijkheid is dat de gegevens binnen het MiKoti CMS worden opgeslagen.

lees meer over...