Formulier toevoegen

Met de laagdrempelige omgeving van WordPress kun je zo veel pagina’s creĆ«ren als je zelf wil. Landingspagina’s, pagina’s met tips of ingestoken op een actueel thema bij jou in de buurt. Met het MiKoti CMS kun je op deze pagina’s ook een eigen samengesteld contactformulier toevoegen, zodat je je pagina’s kunt afsluiten met een duidelijk call-to-action.

Formulier samenstellen

Het samenstellen van een formulier is makkelijk, het van een eenvoudig conactformulier zijn of een uitgebreide vragenlijst. Zo heb je de keuze uit diverse velden, onder andere voor het invoeren van tekst of e-mailadressen, radiobuttons en checkboxes. Je kunt per formulier kiezen waar de ingevoerde data naartoe gestuurd wordt en of de invuller een bevestiging moet ontvangen. Alle teksten en inhoud kun je helemaal zelf bepalen voor maximale flexibiliteit en je kunt je formulier desgewenst gebruiken op meerdere pagina’s.

Ingevulde formulieren

Is een formulier ingevuld en gestuurd, dan is het voor de makelaar mogelijk om deze gegevens te bekijken in het MiKoti CMS (WordPress). Een mail met de gegevens ontvangen kan natuurlijk ook.

Hoe maak ik een formulier?

Bekijk de instructie

lees meer over...