MiKoti CMS WordPress

Het CMS, Content Management Systeem, van MiKoti is gebaseerd op WordPress. Een systeem dat door miljoenen websites wordt gebruikt. WordPress is zo ingericht dat je makkelijk je weg vind, zonder dat je daar uren voor in de schoolbanken of studieboeken hoeft te zitten. Het is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en intuïtief.

CMS voor Makelaars

MiKoti heeft ’t zo ingericht dat het ook nog eens helemaal geschikt is voor de workflows en werkprocessen van makelaars. Daardoor wordt het publiceren, bijwerken en verrijken van jouw woningen een fluitje van een cent. Klik, klak, klaar: je pand staat online en zichtbaar voor al je bezoekers.

Gebruikersvriendelijk en uitgebreid

Het MiKoti CMS (WordPress) is zeer uitgebreid. Door de overzichtelijke indeling wordt het beheren van je openingstijden, menustructuren, medewerkers en blog niet alleen makkelijk maar ook écht leuk. Zo kun je snel inspelen op trends, bijzondere acties en actualiteiten en biedt je website veel meerwaarde voor je bezoekers. Nog een voordeel? Voor ons is WordPress een schitterende basis om snel op door te ontwikkelen. Je bent dus voorzien van de laatste updates, mogelijkheden en functionaliteiten die een makelaarswebsite nóg beter maken. Het mooiste? Dat alles is, gewoon, inclusief en daar hoef je verder niets voor te doen.

lees meer over...