Notaris voegt documenten toe

Het is mogelijk om een notaris toe te voegen als gebruiker. De notaris kan vervolgens alleen documenten toevoegen aan bepaalde woningen. Met deze MiKoti functie worden alle tijdrovende werkzaamheden die zowel het makelaars kantoor als de notaris moet uitvoeren tot een minimaal beperkt. En de kans op fouten wordt ook nog eens kleiner. Hoe het werkt?

Notaris toevoegen als rol

Als  eerst zal de notaris die de documenten gaat toevoegen van een bepaalde woning een geregistreerde gebruiker van de website moeten zijn. Dus ook het email adres zal geverifieerd moeten zijn. Vervolgens kan een medewerker  van het makelaars kantoor de gebruiker de rol van Notaris geven.
De medewerker kan vervolgens de notaris aan de woning koppelen waar de documenten aan moeten worden toegevoegd.

Notaris voegt documenten toe

De notaris heeft nu toegang tot een heel klein deel van het MiKoti CMS (WordPress). De notaris ziet alleen de tab ‘Aanbod’ en in de aanbod lijst staan alleen die woningen waaraan de notaris is gekoppeld. En binnen een woning heeft de notaris alleen toegang tot de tab documenten. Alle overige informatie en instellingen kan de notaris niet bij. De notaris kan nu alle documenten toevoegen, vervangen of verwijderen is ook mogelijk.

Prive documenten

Alle documenten die bij een woning staan, mogen standaard door iedereen die is ingelogd worden gedownload. Maar voor sommige documenten is het wenselijk om de groep die de documenten mag inzien zo klein mogelijk te houden. Voor die documenten is het mogelijk om het document als ‘prive’ aan te merken. Is een document ‘prive’ dan is het voor de gebiste bezoeker alleen mogelijk om het document te downloaden als de bezoeker die rechten heeft gekregen van de medewerker van het makelaars kantoor.
Notaris document toevoegen makelaars website marketing MiKoti

lees meer over...