Online bieden

Tegenwoordig doen we bijna alles online. Winkelen, een verzekering afsluiten, reizen boeken en, bij MiKoti, het doen van een bod op een woning. Met ons Online Bieden systeem stel je jouw bezoekers in staat direct een bod uit te brengen op hun droomwoning vanuit hun luie stoel voor de haard. Geen ingewikkeld gedoe meer met eerst bellen maar direct de touwtjes volledig in handen hebben. Dat is aantrekkelijk, laagdrempelig en snel. Je bezoeker kan in 4 simpele stappen zijn of haar bod uitbrengen en daarin aangeven of de woning is bezichtigd en zo ja op welke datum, of er voorbehoud is van financiering (volledig of voor een deelbedrag), of er extra ontbindende voorwaarden zijn zoals het uitvoeren van een bouwtechnische keuring en eventuele verdere opmerkingen. Natuurlijk moet de bieder al zijn of haar gegevens achterlaten én verifiëren. Dan weet jij zeker dat het allemaal klopt.

Online documenten

In combinatie met de documenten die je kunt toevoegen bij een woning kun je een perfect kader creëren waarvan de bieder moet aangeven op de hoogte te zijn. Dan is de bieder altijd volledig geïnformeerd en zit alles juridisch ook goed in elkaar.

Voor particulier of makelaar

Heeft je koper een aankoopmakelaar in de arm? Dan kan de makelaar via het Online Bieden systeem een bieding doen voor de klant. Hij geeft simpelweg aan een makelaar te zijn, laat weten bij welk kantoor hij werkzaam is en welke contactgegevens daarvoor gebruikt kunnen worden. De biedende makelaar kan kiezen of hij de gegevens van zijn of haar klant al direct met je wil delen, of niet. Zo kun je alle biedingen afhandelen via je website en heb je één centrale plek en één overzicht waar iedereen terecht kan.

Moet je dan jouw klant nog mailen dat er een bod is uitgebracht? Nee! Je koppelt het account van de verkoper aan het pand en deze krijgt automatisch inzicht in alle biedingen, inclusief het huidige hoogste bod, op zijn of haar woning. Is er een nieuw bod uitgebracht? Dan stuurt het systeem een e-mailnotificatie naar een, door jou zelf op te geven, centraal mailadres, de gekoppelde makelaar én de verkoper. Geen rompslomp, rondmailen en administratie meer – maar achterover leunen en de techniek haar werk laten doen. Dat scheelt echt!

Online bieden is

  • Automatisch systeem waarmee particuliere koper of makelaar van koper een bod kan doen.
  • Koper kan voorwaarden aangeven.
  • Makelaar en Verkoper krijgen bericht van bod
  • Alles is inzichtelijk vanuit het Makelaars dashboard (bij combinatie met makelaars dashboard)

Hoe zet je online bieden aan bij woning?

Bekijk de instructie

Hoe neem je ontbindende voorwaarden op bij een online bod?

Bekijk de instructie

Hoe kan een externe makelaar een online bod uitbrengen?

Bekijk de instructie

Waar bekijk ik online biedingen?

Bekijk de instructie

lees meer over...