Hoe kan een website bezoeker zelf zijn/haar account verwijderen?

Krijgt u mails van de makelaar terwijl u al een woning heeft gevonden en wilt u uw account verwijderen? Dat kunt u zelf met onderstaande instructies.

Stap 1A – Begin bij email

• Open de mail met nieuw aanbod dat u heeft ontvangen
  • Klik onderaan de mail op de link https://www.voorbeeldmakelaar.nl/mijn-account/

Stap 1B – Begin bij de website

• Ga naar de makelaars website
  • Klik rechts boven in de hoek op de naam of op inloggen
    • Bij naam, klimop ‘Mijn Account’ en ga door met Stap 2A
    • Bij inloggen ga door met Stap 2 B of Stap 2C

Stap 2A – U bent wel ingelogd

• Profiel pagina geopend
  • Klik rechts op de link ‘Verwijder account’Hoe
  • Popup account verwijderen wordt geopend
  • Klik op ‘Verwijder’ om uw account definitief te verwijderen

Stap 2B – U bent niet ingelogd en weet uw wachtwoord wel

• Pagina met een inlog venster wordt geopend
  • Login met emailadres en wachtwoord
  • Profiel pagina geopend
  • Klik rechts op de link ‘Verwijder account’Hoe
  • Popup account verwijderen wordt geopend
  • Klik op ‘Verwijder’ om uw account definitief te verwijderen

Stap 2C – U bent niet ingelogd en weet uw wachtwoord niet

• Pagina met een inlog venster wordt geopend
  • Klik op ‘Wachtwoord vergeten’
  • Wachtwoord vergeten pagina wordt geopend
  • Voer het emailadres in van het account dat verwijderd moet worden
  • U ontvang een email
  • Klik op de ‘Wachtwoord wijzigen’ knop
  • Wachtwoord wijzigen pagina wordt geopend
  • Voer het nieuwe wachtwoord twee keer in en klik op ‘Wachtwoord bijwerken’
  • Na inlog, of als u automatisch wordt ingelogd wordt de profiel pagina geopend
  • Klik rechts op de link ‘Verwijder account’
  • Popup account verwijderen wordt geopend
  • Klik op ‘Verwijder’ om uw account definitief te verwijderen