Hier Makelaars

Dennis Cos van HIER Makelaars: “MiKoti heeft wat ik in mijn hoofd had, een vorm gegeven op het scherm.”

Een online avontuur

“Ik had er al best een zoektocht opzitten voordat ik bij MiKoti terecht kwam. Wat ik voor ogen had was innovatief en dat durft niet elke bouwer aan. Gelukkig waren zij niet vies van een uitdaging.”

Een nieuwe generatie kopers bedienen

“De huidige generatie kopers waardeert een makelaar die het proces van bieden zo transparant en efficiënt mogelijk maakt. Mensen hebben geen zin om te mailen, of om zes keer te bellen met een makelaar. Zeker niet voor informatie die ze weer vergeten zijn, tegen de tijd dat ze het thuis gaan bespreken.

Dankzij de website die MiKoti voor ons heeft ontwikkeld, vindt alles nu online plaats. De koper kan online in alle rust de stukken inzien en besluiten of hij wil bieden. Als het dan zover is, dient hij in twee tellen online het bod bij ons in en de verkopende partij heeft inzicht in alle biedingen die binnenkomen. Men kan 7 dagen per week en 24 uur per dag bij ons terecht dankzij dit systeem.”

Denken in mogelijkheden

“Als je echt iets nieuws wil ontwikkelen, zijn er veel partijen die vooral de moeilijkheden zien. Ik geef toe, de wensen van een digibeet zijn soms ronduit onmogelijk. Wat we hebben gewaardeerd in de samenwerking met MiKoti is dat ze in mogelijkheden denken. De eerste reactie is altijd ‘we gaan het proberen’. MiKoti beweegt mee en dat brengt de vaart in een proces.”