Hoe pas ik de teksten van de cookie verklaring aan?

Stap 1

Ga naar het WordPress CMS van de makelaars website en log in met e-mailadres en wachtwoord.

Stap 2

Klik op de tab ‘Algemeen’ en vervolgens op ‘Privacy & Cookies. Rechts verschijnen de tabs met onderdelen van de website met instellingen of content die met Privacy of cookies te maken hebben.

• Cookies (cookiemelding en teksten)
  • Object contact
  • Bezichtiging
  • Contact
  • Registreren
  • Nieuwbouw
  • Medewerkers
  • Nieuwsbrief

Stap 3

De detail pagina van het onderwerp wordt geopend. Bijvoorbeeld de ‘Cookies’ tab. Het volgende is aanpasbaar;

• Cookiemelding tonen, ja of nee
  • Cookietekst
  • Links naar pagina’s zoals de cookieverklaring
  • Extra niveau’s toevoegen voor commerciële cookies, ja of nee
  • Per niveau naam en tekst

Stap 4

Vergeet niet op ‘Bijwerken’ te klikken.