Puur Makelaars

Gezien worden!

Frederik W. baron van Till, partner bij Puur Makelaars: “Wat ons aanvankelijk aantrok in MiKoti was het design. Ze hebben de site meer smoel gegeven en dat heeft er ook voor gezorgd dat we direct meer zichtbaar werden in de markt.”

Balans tussen design en functionaliteit

“Wij hadden zelf al een helder beeld van wat we qua technologie in de website wilden onderbrengen. Design en functionaliteit gaan niet altijd hand in hand dus we hebben ook wel gebotst, MiKoti is echt een sparringpartner geweest. Samen hebben we uiteindelijk in kaart gebracht waar we wilden dat de klant op de knop zou drukken. De wensen zijn omgezet in code en die knoppen zijn mooi vormgegeven.”

Rust en ruimte, ook online

“De flow op de site is nu veel beter dan hij was. De nieuwe omgeving straalt rust uit en legt de nadruk waar die belangrijk is: ons huizenaanbod. Veel partijen zijn geneigd te veel te willen zeggen in zo’n online omgeving, dan streef je het doel voorbij. Uiteindelijk staat die klant centraal, die moet optimaal bediend worden in de zoektocht naar een woning.”

“Alles wordt gemeten!”

“Wij kunnen nu alles meten: wie zoekt welke woningen, wie slaat welke items op, wie deelt welk huis. Dus we hebben een duidelijk beeld van hoe onze klant zich online gedraagt. We zijn nog niet zo lang live met de nieuwe website, maar de conversie is al gestegen – en dat in januari, een rustige maand voor onze industrie. Volgens mij kun je dan concluderen dat de nieuwe omgeving het de klant gemakkelijker maakt.”