Opnieuw importeren van object(en) en nieuwbouw project(en)

Soms wil je een object (woning of bog) of een aantal objecten even opnieuw importeren omdat je de gegevens in Realworks hebt aangepast of omdat je een nataal nieuwe foto’s hebt toegevoegd. Bij een MiKoti makelaars website is het mogelijk om een woning handmatig opnieuw te importeren. Het systeem kan dan opnieuw of er wijzigingen zijn in de teksten, kenmerken of media en zal deze wijzigingen automatisch verwerken in de website.

Stap 1

Ga naar het WordPress CMS van de makelaars website en log in met e-mailadres en wachtwoord.

Stap 2

Klik op de tab ‘Aanbod’. Rechts verschijnt de lijst met alle woningen die nu op de website staan. Klik op de woning die je opnieuw wilt importeren.

Stap 3

De woning detailpagina wordt geopend. Scroll naar onder tot u het kopje “Object Opnieuw Importeren” ziet. Klik op de blauwe knop met de tekst “Opnieuw importeren”.

Stap 4

De pagina zal herladen. Nu is de woning aangemeld om opnieuw hem opnieuw te importeren. Bij het kopje “Object Opnieuw Importeren” zal nu een blauw vak verschijnen. Standaard zal de woning de eerstvolgende import opnieuw worden geïmporteerd. Er staat ook een link in naar de eerstvolgende importtijd. Dit doet hij standaard pas bij de eerstvolgende import tijd. Het is ook mogelijk om de import direct op te starten dat kan door op de link te klikken.

Stap 5

Nu bevind u zich op de “WP-Cron Events” pagina. Zoek naar bijvoorbeeld “Tiara import van Woningen” als u één of meerdere woningen opnieuw wilt importeren. Rechts hiervan staat “Run Now”. Klik hier op. Nu zal de import gaan draaien.

Stap 6

Ga terug naar de woning, hier kunt u de pagina verversen en kijken of er wijzigingen plaats vinden. De import is afgerond wanneer bovenaan het gele vlak met “Attentie! Tiara Import draait!” weg is. Dit kan tot 15 minuten duren voordat hij volledig is afgerond.
lees meer over...