Olsthoorn Makelaars

Judith Been-Olsthoorn, oprichter Olsthoorn Makelaars: “Ik weet precies wat ik aan de voorkant wil, maar ik had er geen idee van hoe dit aan de achterkant moest werken. Daarvoor is er Mikoti.”

Samen sta je sterk!

“Ik had de behoefte om onderscheidend te zijn; om mijn klanten echt iets nieuws te kunnen bieden. Ik had het idee, en Mikoti had de kennis en kunde. Zij hebben mijn idee omgezet in een website waarmee ik mijn bezoekers nu daadwerkelijk beter kan bedienen”.

Terugvallen op service

“Wanneer je zo’n avontuur aangaat, is het belangrijk dat je met een partij werkt die dichtbij blijft. Er is voor ons best veel veranderd: de manier waarop we de website onderhouden is veel directer. Er kán op deze nieuwe site veel meer dan op de oude: er is ruimte voor blogs en dynamische content. Dat onderhoud kost onze medewerkers ook meer tijd en moeite; daar hebben we aan moeten wennen.”

“Het is heel prettig dat we op Mikoti konden terugvallen tijdens dit ‘wenproces’. Het idee dat zij paraat staan om mee te denken en oplossingen aan te dragen, is voor ons een zorg minder.”

Overzicht en gebruiksgemak

“Het is heel leuk om te zien wat zo’n verandering in de online omgeving voor je bezoekers betekent. Klanten geven aan dat de website er nu echt uitspringt. Ze vinden de nieuwe site overzichtelijk en gebruiksvriendelijk; twee eigenschappen die ik belangrijk vind voor een online omgeving. Ik kan iedereen Mikoti aanraden.”