Gebruikers beheren

Niet iedereen op een makelaarskantoor heeft dezelfde rol. Dat is in het systeem van MiKoti niet anders. Via het gebruikersbeheer (MiKoti CMS WordPress) in je website kun je medewerkers toevoegen, verwijderen en bepalen wat ze wel en niet mogen. Zo kun je aangeven wie andere gebruikers mogen beheren en aanmaken en wie niet. Je kunt kiezen of je medewerkers wil opnemen in de medewerkerspagina en zo ja, een bijbehorende (vrije) functietitel invullen. Desgewenst koppel je ook nog hun LinkedIn profiel, voor een professionele uitstraling.

Medewerkers

Per medewerker is er ook ruimte voor het invoeren van extra content, zoals een uitgelicht citaat, een korte biografie en kun je diensten, brancheorganisaties en certificeringen koppelen. Heeft jouw kantoor meerdere vestigingen? Dan kun je ook aangeven bij welke vestiging hij of zij werkzaam is. Zo krijg je een uitgebreide, persoonlijke, detailpagina per medewerker zodat bezoekers meteen een goed beeld hebben van die personen waar ze mee te maken krijgen. Dat zorgt er voor dat contact opnemen laagdrempeliger wordt en jouw kantoor ook online een persoonlijke touch krijgt.

Hoe kan ik een medewerker toevoegen?

Bekijk de instructie.

Makelaars dashboard

Maak je gebruik van het Makelaars Dashboard? Dan kun je daarin ook je geregistreerde bezoekers beheren. Zo kun je hun zoekopdrachten inzien en verwijderen, hun gegevens bewerken of hun account opheffen. Lees meer over Makelaars dashboard.

lees meer over...