Hoe voeg ik een medewerker toe?

Stap 1

Ga naar het WordPress CMS van de makelaars website en log in met emailadres en wachtwoord.

Stap 2

Klik op de tab ‘Gebruikers’. Rechts verschijnt de lijst met alle gebruikers van de website. Klik op ‘Nieuwe toevoegen’ als je een nieuwe gebruiker wilt toevoegen.

Stap 3

De detail pagina van de gebruiker wordt geopend. De volgende informatie is in te voeren;

• Gebruikersnaam
  • Email (voor inlog)
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Wachtwoord
  • Stuur gebruiker email bericht (ja/nee)
  • Rol van de gebruiker
    • Beheerder – kan alles aanpassen op de website (alleen door beheerders toe te kennen)
    • Medewerker – kan beperkte onderdelen aanpassen op de website
    • Website gebruiker – kan niets aanpassen op de website
  • Medewerker tonen op website (ja/nee)
  • Alternatief email adres (voor op de profiel pagina)
  • Functie
  • LinkedIn profiel
  • Quote
  • Foto(s)
  • Profielstekst
  • Interview
  • Diensten (actief in bepaalde diensten)
  • Certificering (behaalde certificaten)

Alleen de gebruikersnaam en emailadres zijn verplicht bij het aanmaken van een nieuwe medewerker. Het is dus ook mogelijk om een minimale gegevens in te voeren, en de overige gegevens door de medewerker zelf te laten invoeren.