Beoordelingen en Reviews

Beoordelingen en reviews zijn niet meer weg te denken uit online omgevingen. Klanten kijken gretig naar beoordelingen van klanten die hen voorgingen om zo een indruk te krijgen van de partij waar ze wel- of niet mee in zee gaan. Ook voor makelaars worden deze reviews steeds belangrijker en daarom hebben we een uitgebreid pakket aan opties om al deze beoordelingen te bundelen op je eigen website. Je kunt zelf in het MiKoti CMS (WordPress) aangeven welke beoordelingssystemen je wilt gebruiken en tonen. Voordeel? Dit systeem is én én – dus je kunt alles tegelijk inschakelen. Funda, Klantenvertellen en handmatige quotes.

Funda Beoordelingen

Ontvang je al beoordelingen op Funda? Dan kun je die eenvoudig doorplaatsen in je website. We laden de beoordelingen direct in, alsof ze onderdeel zijn van je eigen website. In je Funda-desk heb je zelfs de mogelijkheid om kleuren en stijlen aan te passen zodat alles naadloos aansluit op de vormgeving van je eigen templates. Alle beoordelingen die je eerder hebt ontvangen kun je gewoon terugzien: het complete plaatje is aanwezig. Heb je meerdere vestigingen? Geen probleem, je kunt de reviews per vestiging tonen en er is geen limiet op het aantal ondersteunde vestigingen.

Klantenvertellen reviews

Maak je gebruik van de externe review-partij Klantenvertellen? Dan kunnen we je reviews verwerken in je website via een uitgebreide XML koppeling. Alle reviews en gemiddelden komen mee en worden op een speciale pagina ingeladen en krijgen automatisch jouw huisstijl mee. Ook als je vragen aanpast of wijzigt in de omgeving van Klantenvertellen wordt dit automatisch overgenomen. Geen onderhoud, dus.

Handmatige Beoordelingen

Soms heb je klanten die je een onverwacht leuk bericht toesturen. Verkopers of kopers die oprecht blij zijn met je diensten. Naast alle automatische koppelingen kun je daarom ook handmatig citaten en reviews invoeren – voor alle beoordelingen die je extra aandacht wil geven. Je kunt hierbij de auteur, de datum, een cijfer en uiteraard een tekst opgeven. Daarnaast kun je de beoordeling ook nog koppelen aan een (aantal) panden zodat hij op die pagina’s terug komt. Bij verkochte panden hebben deze gekoppelde beoordelingen een prominente plek.

Hoe kun je beoordelingen beheren?

Bekijk de instructie

lees meer over...