Extra content bedrijfsruimte

Een bedrijfsruimte pagina wordt niet alleen opgebouwd met content uit de Tiara XML feed. Het ook mogelijk om in het MiKoti CMS (WordPress) extra content toe te voegen aan een BOG object. Op het internet is het belangrijk jezelf te onderscheiden en zo veel mogelijk relevante en unieke content aan te bieden. Dat is fijn voor je bezoekers, maar ook voor grote zoekmachines als Google. Met een makelaars website van MiKoti bieden we je mogelijkheden om je eigen website te laten opvallen ten opzichte van die van anderen en meerwaarde te creëren ten opzichte van Funda. Dat doen we door bijvoorbeeld het bedrijfspand te verrijken met extra content en informatie.

Koppeling aan makelaar

Geef je bedrijfsruimte een gezicht, door de verkopende makelaar(s) eraan te koppelen en maak je de communicatie naar je bezoekers een stuk persoonlijker. Lees meer over makelaar tonen bij object.

Extra foto’s

Bij elk BOG object in je MiKoti website kun je heel makkelijk additionele foto’s toevoegen. Uploaden, ordenen met drag-en-drop en klaar.

360° foto’s

360 graden foto’s of panorama’s geven een goed beeld van een ruimte of omgeving en nemen je bezoeker mee met een virtuele rondleiding.

Video

Bewegend beeld werkt. Daarom hebben we bij MiKoti de mogelijkheid ingebouwd om één of meerdere YouTube videos toe te voegen aan je objecten.

Open huis

Voor woningen heeft MiKoti een mooie ‘Open huis’ functie gemaakt waarbij je kunt  kiezen of ze meedoen met Open Huis en met welke variant: een eigen datum of de landelijke NVM Open Huizen dag. Gelukkig is deze functie ook prima voor het bedrijfs onroerend goed aanbod te gebruiken. Lees meer over Open huis.

Documenten

Met een MiKoti makelaars website kun je documenten toevoegen aan een BOG object, zodat bezoekers die kunnen downloaden en zichzelf kunnen inlezen. Niet zomaar, natuurlijk. Bezoekers moeten zich eerst registreren. Lees meer over Documenten.

Lees meer over de standaard content van een BOG object.

lees meer over...