Extra content woning

Op het internet is het belangrijk jezelf te onderscheiden en zo veel mogelijk relevante en unieke content aan te bieden. Dat is fijn voor je bezoekers, maar ook voor grote zoekmachines als Google. Met de systemen en sites van grote kantoorautomatiseerders en de verzamelsites als Funda is dat een lastig doel. Met een makelaars website van MiKoti niet. Wij bieden je mogelijkheden om je eigen website te laten opvallen ten opzichte van die van anderen en meerwaarde te creëren ten opzichte van Funda. Hoe? Onder andere door de woning te verrijken met extra content en informatie.

Woonstijlen

Maak je woning extra zichtbaar op de website door er woonstijlen aan toe te kennen. Lees meer over woonstijlen.

Koppeling aan makelaar

Geef je woningen een gezicht, door de verkopende makelaar(s) eraan te koppelen en maak je de communicatie naar je bezoekers een stuk persoonlijker. Lees meer over makelaar tonen bij woningen.

Koppeling aan verkoper

Maak je gebruik van de Online Bieden module? Koppel dan ook de verkoper aan het object. Verkopers van objecten worden automatisch op de hoogte gehouden van (anonieme) biedingen op hun woning via E-Mail en dat scheelt heen-en-weer mailen en tijd. Lees meer over Verkoper koppelen aan object.

Extra foto’s

Alle foto’s die je in je kantoorsoftware hebt ingevoerd komen keurig mee in de XML koppeling in de MiKoti website. Maar wat als je meer foto’s wil publiceren op je eigen website, dan op verzamelsites? Bij elk object in je MiKoti website kun je heel makkelijk additionele foto’s toevoegen. Uploaden, ordenen met drag-en-drop en klaar. We labelen de foto in de website zelfs met ‘Extra Afbeelding’ – zodat je bezoeker weet dat dit alleen maar op jouw site te vinden is.

360° foto’s

360 graden foto’s of panorama’s geven een goed beeld van een ruimte of omgeving en nemen je bezoeker mee met een virtuele rondleiding. Bij MiKoti ondersteunen we 360 graden foto’s, panorama’s en 360 graden video’s en invoeren kan op twee manieren. Aan te geven per pand, zodat het helemaal aansluit bij jouw workflows.

Bestanden uploaden
Je kunt de 360 graden foto’s of panorama’s uploaden via de website. Bij een woning voeg je een nieuwe 360 foto’s toe, sleept het Jpeg bestand er naartoe, geeft ‘m een naam (‘Woonkamer’) en je bent good-to-go. We tonen ze bij de foto’s van woningen, in een schermvullende weergave. Allemaal gewoon binnen je eigen website.

Via een iFrame
Heb je een externe partij die speciale tours of virtuele bezichtigingen verzorgt? Of de 360-graden foto’s aanlevert op een webpagina? Dan kun je ook gebruik maken van de ‘iFrame’ optie. Daarmee krijg je de optie om de link naar de externe pagina in te voeren, het MiKoti systeem doet de rest. We zorgen dat de tour of foto direct geladen wordt in je eigen omgeving. Je stuurt dus geen bezoekers weg van je eigen website. Met één klik zijn ze weer terug bij de kenmerken van een woning.

Matterport-3D tours

Met de 3D techniek van Matterport heeft de bezoeker een echte VR ervaring. Alle kamers kunnen rustig en tot in detail bekeken worden. Bij MiKoti ondersteunen we deze techniek door de presentatie apart en full screen aan te bieden. Dit werkt met een iFrame zoals ook bij de 360 foto’s mogelijk is.

Video

Bewegend beeld werkt. Daarom hebben we bij MiKoti de mogelijkheid ingebouwd om één of meerdere YouTube videos toe te voegen aan je objecten. Waarom YouTube? Zodat je ook buiten je eigen website om nog leads kunt genereren. Voer de link naar de video in en de website zal automatisch tonen dat er een video beschikbaar is. Bij een klik zal de video full-screen afspelen. Met nog een klik is je bezoeker weer terug bij de kenmerken van een woning.

Interview

Herinneringen. Die blijven altijd, ook als je je huis gaat verkopen. Vaak geven de herinneringen en bevindingen van de verkopers van een woning een goed beeld van de fijne of bijzondere kenmerken daarvan. Zie het als een soort klant-review: je wil natuurlijk altijd horen dat het fantastisch is. Wat is er mooier dan verkopers dit zelf te laten vertellen en zo potentiële kopers over de streep te trekken? Daarom kun je bij MiKoti bij elk object een interview toevoegen. Je kunt de naam en afbeelding van de verkoper allemaal vrij invoeren, dus net zo anoniem maken als je zelf (of de verkoper) wil. Het aantal vragen bepaal je zelf en ze zijn allemaal als vrije tekst in te voeren. Zo kun je de vragen gebruiken die perfect aansluiten bij dát ene object.

Open huis

Met een MiKoti website heb je automatisch een aparte pagina voor woningen die meedoen aan een ‘Open Huis’. Je kunt bij objecten kiezen of ze meedoen met Open Huis en met welke variant: een eigen datum of de landelijke NVM Open Huizen dag. Lees meer over Open huis.

Zonuren

Per object is het mogelijk om aan te geven hoeveel zon er verwacht kan worden. Lees meer over Zonuren.

Zonnegrens

Naast zonuren is het live-bekijken van de zonnestand natuurlijk nog luxer. Daarom heeft MiKoti ‘Zonnegrens’ in het systeem opgenomen. Een interactieve Google Maps kaart, waarop de virtuele zon worden schaduwen geprojecteerd. Lees meer over Zonnegrens.

Documenten

Met een MiKoti makelaars website kun je documenten toevoegen aan een object, zodat bezoekers die kunnen downloaden en zichzelf kunnen inlezen. Niet zomaar, natuurlijk. Bezoekers moeten zich eerst registreren. Lees meer over Documenten.

Lees meer over de standaard content van een woning.

lees meer over...