Gratis zoekopdracht

Met de Gratis zoekopdracht van je MiKoti Makelaars website kan je klanten en bezoekers automatisch op de hoogte houden van het nieuwe aanbod. Bezoekers van de website zijn op zoek naar hun droomhuis en krijgen een email alert als er een nieuwe woning beschikbaar komt die aan hun zoekcriteria voldoet.

Nieuw aanbod email door zoekopdracht

Een bezoeker kan op twee manieren een zoekopdracht aanmaken en email alerts ontvangen;

  • Via de ‘Gratis zoekopdracht’ pagina (of een andere naam), hierop kan de bezoeker aan de hand van verschillende filter zoals plaats, prijs, soort woning, aantal slaap kamers en woonstijlen¬†een zoekopdracht aanmaken.
  • Via een woning is het ook mogelijk een zoekopdracht aan te maken. Heb je je droomwoning gevonden, maar is deze helaas al verkocht of verkocht onder voorbehoud, dan kan je onder aan de detail pagina een zoekopdracht aanmaken met de criteria van die woning. En als er vanaf dat moment een nieuwe woning komen, met die specifieke eigenschappen dat ontvang je een email ¬†alert.

Meerdere zoekopdrachten

Het is ook mogelijk om meerdere zoekopdrachten aan te maken. Dat kan handig zijn als er nog geen definitieve keuze is gemaakt over bijvoorbeeld de plaats waar de nieuwe moet komen te staan. Dan kan je met meerdere zoekopdrachten van de verschillende plaatsen op de hoogte worden gebracht.

lees meer over...