Wat is een email verificatie?

Bij een MiKoti makelaars website moeten bezoekers voor een aantal functies en diensten een account aanmaken en inloggen.  Voor de meer privacy gevoelige onderdelen zoals Documenten downloaden en Online bieden van de registratie is de email verificatie. Dit gebruiken we om te kunnen controleren of iemand ook de eigenaar is van het email adres.

Hoe werkt de email verificatie?

Stap 1 – Ga naar ‘Registreren’ op de website

Stap 2 – Vul je gegevens in en klik op ‘Account maken’

Stap 3 – Je ontvangt een email met een knop om waarmee je je email adres kan bevestigen

Stap 4 – De website wordt geopend en alle functies zijn beschikbaar