Dé makelaars website met extra’s

Méér, mooier, makkelijker.

Een makelaars website van MiKoti biedt vele extra’s, maar we zijn natuurlijk niet de basis vergeten. Basis functies als vindbaarheid, beheer en design hebben we goed voor elkaar. MiKoti is het resultaat van ruime ervaring met de wensen van de makelaardij enerzijds, en een grote liefde voor gebruiksgemak en gestroomlijnde werkprocessen anderzijds. Onderscheiding door meer unieke content te kunnen bieden naar de wensen van je klant, maar dan zo gemakkelijk mogelijk.

Alle features (55)

Integraties

Bij MiKoti maken we gebruik van integraties die special gericht zijn op makelaars. Sommige dingen kunnen wij gewoon simpel weg niet en laten we graag over aan een specialist. Denk aan het verzamelen van data van het CBS, het versturen van een nieuwsbrief door MailChimp, het verzamelen van beoordelingen door Klantenvertellen of de vertaling van een website door Weglot. Een makelaars website van MiKoti heeft standaard veel mooie integraties tot zijn beschikking.

Meer over de integraties
Integration icon
Integration icon
Integration icon
Integration icon
Integration icon
Integration icon
Integration icon
Integration icon
Integration icon
Integration icon
Integration icon
Integration icon

De perfecte website voor elke makelaar!

Compleet Pro

Met een 'Compleet Pro' makelaars website van MiKoti krijg je een website die er alles uit haalt. Voor de echte local hero's die veel online willen doen en hun workflow, daar waar mogelijk, digitaal willen maken. Denk bijvoorbeeld aan online bieden maar ook aan het uploaden van documenten door de notaris. Een hippe uitstraling én efficiënter werken.

Compleet

MiKoti's makelaars website 'Compleet' is perfect voor het makelaars kantoor met wat meer medewerkers en eventueel meerdere vestigingen. Voor makelaars met ambitie. Het is met deze makelaars website bijvoorbeeld mogelijk om een pagina te maken met woningen die binnenkort in de verkoop komen. Maar ook kan een woning anoniem verkocht worden.

Starters

De 'Starters' makelaars website van MiKoti is een goede basis voor een mooie en goed vindbare website voor de zzp-er of startende makelaar. De website combineert hoogwaardig design met unieke functies zoals de buurtpagina’s die automatisch aangemaakt worden. Makkelijk in gebruik voor zowel de makelaar als zijn of haar klanten.

Vergelijk paketten en prijzen

De voordelen van een MiKoti makelaars website

Benefit icon.
Mooier Achter MiKoti staat een ontwerpbureau dat al voor vele toonaangevende makelaarsbureaus de online omgeving heeft gebouwd. Met de oogverblindende templates en gebruiksvriendelijke user-interfaces houd je bezoekers langer vast.
Benefit icon.
Meer Met online bieden, meertaligheid, WhatsApp / Messenger, een beveiligde klant-omgeving, de Zonnegrens-app, automatische social media posts, een CBS-feed, analytics, en vele andere functies bied je via MiKoti klanten een ongekende ervaring.
Benefit icon.
Informatiever Naast de aanbod-feed haalt MiKoti automatisch aanvullende informatie binnen op buurtniveau: van het CBS en andere relevante bronnen. Verrijk deze met je eigen interviews, foto’s en ander lokaal materiaal.
Benefit icon.
Goedkoper MiKoti heeft hoogwaardige componenten voor online development gecombineerd met uitgebreide mogelijkheden om zelf te configureren en een geautomatiseerd proces. Dat pakket geeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
Benefit icon.
Sneller Onze zorgvuldige begeleiding draagt bij aan een snelle, accurate oplevering. Daarnaast werken wij continu aan de optimalisatie van de technologie, waardoor onze sites qua snelheid óók voorop lopen.
Benefit icon.
Makkelijker Met MiKoti stel je gemakkelijk zelf je website samen op basis van bestaande onderdelen. MiKoti is onderbouwd door WordPress, een populaire en toegankelijke CMS. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar. En wil je iets unieks? Bouwen wij ook!